Hoe werkt deze site?

 

U kunt onbeperkt rondkijken in deze site met kosteninformatie, ook als u geen abonnement heeft. De gegevens worden gepresenteerd in de vorm van een tabel. Er wordt duidelijk aangegeven of er bijkomende kosten zijn en wat er wel of niet in de gepresenteerde kosten is opgenomen. Op elk bedrag in een tabel kunt u klikken om de onderbouwing van dat bedrag te zien. De daadwerkelijke bedragen zijn echter alleen zichtbaar als u een abonnement heeft en ingelogd bent.

 

 

Eenvoudig zoeken / navigeren

 

U kunt op twee manieren naar kostengegevens zoeken.

 

1. Zoeken via de hoofdnavigatie

Op de homepagina vindt u de kostengegevens verdeeld in vier blokken, te weten Kosten, Tarieven, Projecten en Statistieken, waarbinnen u verder verticaal kunt zoeken. De resultaten worden alfabetisch getoond.

 

2. Snel en eenvoudig zoeken via de zoekbalk

Na het intikken van een zoekterm in de zoekbalk links bovenaan, wordt het totaal aan resultaten binnen de website getoondop basis van een weging (zoekwoord in titel, body of omschrijving).

 

 

Met kostengegevens calculeren

 

U kunt op twee manieren met de kostengegevens calculeren:

1. Online in een van onze tools (zie handleidingen voor meer informatie).

2. In de programma's van onze softwarepartners.

 

U kunt van alle kostentabellen een PDF of afbeelding (JPG) downloaden voor gebruik in andere toepassingen

 

 

Uw mening geven over een kostentabel

 

De redactie stelt uw mening zeer op prijs. Onderaan iedere kostentabel treft u een reactieformulier aan waarin u uw mening over de betreffende gegevens kunt geven.

 

 

Meer informatie

 

Wilt meer informatie? Neem dan contact met ons op.