Raming maken

 

Een raming maken was nog nooit zo eenvoudig als met de Ramingtool. Dit softwareprogramma maakt onderdeel uit van Bouwkosten, dé online database met kostengegevens voor het hele bouwproces.

 

Met deze applicatie kunt u projecten aanmaken. Een project kan uit meerdere projectdelen bestaan. Per projectdeel kiest u een referentieobject waarvan u de afmetingen, aantallen, vormfactoren en samenstelling kunt aanpassen en uw eigen gegevens kunt toevoegen.

 

Hoewel het ramingsprogramma heel uitgebreid is, zult u er snel aan wennen. Een cursus is niet nodig. Dankzij de transparante opzet en duidelijke navigatie kunt u snel aan het werk. De meeste zaken wijzen zich vanzelf. . Waar nodig kunt u een beroep doen op de Handleiding.

 

Zelf een raming maken? Probeer het gratis uit

Ervaar wat Bouwkosten voor uw bedrijf betekent. Vraag een gratis proefabonnement aan.

 

Wie geven we graag voor twee weken gratis toegang?

Professionals die bouwkostengegevens gebruiken in het werkproces. Denk aan: calculatoren, kostendeskundigen en adviseurs werkzaam bij een bedrijf of organisatie zoals gemeente, provincie, overheidsinstanties, woningcorporatie, architectenbureau, aannemer, installateur, (bouw)adviseur, beheerder o.g., verzekeraar en vereniging van eigenaren.

 

Het opgeven van uw bedrijfsnaam is verplicht. Helaas kunnen we Gmail- en Hotmailadressen niet accepteren. Neem telefonisch contact met ons op als u twijfelt of u tot de doelgroep behoort of als u geen ander mailadres tot uw beschikking heeft via 088 58 40 600.
Studenten verwijzen we graag naar hun docent/decaan. Scholen bieden we een aantrekkelijk tarief.