Calculatie maken

 

Wilt u accuraat calculeren, toetsen en offertes maken? Dat kan met de Calculatietool. Dit softwareprogramma maakt onderdeel uit van Bouwkosten, dé online database met kostengegevens voor het hele bouwproces.

 

De calculatie- en offertetool is uitsluitend beschikbaar als een online service. Zo kunt u met iedere computer die is voorzien van een internetverbinding direct aan de slag. Altijd en overal. En van het beheren van de software, het installeren van updates e.d. en het maken van back-ups heeft u geen last. Dat wordt voor u gedaan. U werkt dus altijd met de meest actuele versie van de software en back-ups worden automatisch voor u gemaakt.

 

Zelf een calculatie maken? Probeer het gratis uit

Ervaar zelf hoe onze rekentools en kostengegevens in uw voordeel werken. Vraag een gratis proefabonnement aan.

 

Wie geven we graag voor twee weken gratis toegang?

Professionals die bouwkostengegevens gebruiken in het werkproces. Denk aan: calculatoren, kostendeskundigen en adviseurs werkzaam bij een bedrijf of organisatie zoals gemeente, provincie, overheidsinstanties, woningcorporatie, architectenbureau, aannemer, installateur, (bouw)adviseur, beheerder o.g., verzekeraar en vereniging van eigenaren.

 

Het opgeven van uw bedrijfsnaam is verplicht. Helaas kunnen we Gmail- en Hotmailadressen niet accepteren. Neem telefonisch contact met ons op als u twijfelt of u tot de doelgroep behoort of als u geen ander mailadres tot uw beschikking heeft via 088 58 40 600.
Studenten verwijzen we graag naar hun docent/decaan. Scholen bieden we een aantrekkelijk tarief.